Home sweet home...

Så är man verkligen hemma igen då. Det känns ända ner till fötterna. Igår var vi hemma hos mig, det vanliga gänget...såååå roligt att se alla igen - ett halvår - hallååå! Men tillbaka till gårdagen: vår balkong med cider, vodka, öl och annat gott (även ostbågar fanns till hands) mums! Jag, Emma, syrran, My, Folke, Fia och Robin begav oss senare ner till centrum för att ta en öl pa Lilla torg, gud vad mysigt, men hallå - det gar ju inte att jämföra med något torg i Rom, men det fick duga! Självklart sa avslutade vi med ett brakmål pa stippes!





Kompisar!!!!

Var hemma hos Benne i mandagskvall, sa mysigt! alla vart samlade och drack lite och hade hur kul som helst! Tack

image681

Tillbaka i Malmö!

Jaha, da vart man i Malmö igen, oj vad det kanns konstigt! men harligt anda. Jatte kul att traffa kompisar och familj igen! Var nere vid Bo01 igarkvall och kollade på en svensk solnedgång, vad vackert det svenska havet ar, love it =)

145754-680


Ci vediamo Roma, ti amo!

Da vart det dags, efter sex underbara manader med fest, god mat, harligt plugg med underbara skolvaner och larare. Sa manga manniskor vi lart kanna under denna tid, den basta tiden i mitt liv, tack for allt Rom!

145754-677   Liten avslutande gest till alla italienare! Fa ar vi inte snygga!? ha ha

Hål i vaggen!

Ja, hgar ser vi tva handiga flickor som försöker laga vart stora hål i vaggen som kom dit efter en lite för vild förfest. Nar man inte ha spackel sa tar man till toapapper och nagellack! ha ha, bra jobbat tjejer!

145754-676

Sista art cafe

ja, da vart det dags att borja avrunda detta halvaret, sista gangen pa art cafe...sorgligt som fan... men saaaa roligt vi hade det, traffade sa mycket folk, vad kul!


1990

ja, visst ar detta artalet da min syster ar född, men aven en cool klubb i Rom, fy sjutton vad haftigt! kola bilderna pa den nyonsalen, cooolt =)




  ha ha, detta ar ett litet djur som hanger i federicos bil, aven han fick sig en stankare =)

Nice var riktigt Nice. ha ha

vilken vitsig mening. Denna kvall var vi pa en ny sommarklubb som hette nice, och sa nice det vart! helt underbart! vi hade bord pa vipen och dansade hela natten, vad roligt vi hade det, blondiner har roligare, eller? =) upp pa borden tjejer!


Stranden

En liten utflykt blev det till stranden med Linnea och Federika, jatte mysig dag! Åt lunch i den mysiga restaurangen och solade och badade hela dagen, rooooda som kraftor, javisst!


Area


Svensk middag!

Så, då vart det dags för den svenska middagen, som vi har lovat att gpra till Alfredo så lange.  Jag och Fia begav oss till IKEA, för sista gången i Rom (för denna gången iaf) Dar inhandlade vi svenska köttbullar, potatis, sas, lingon, bilar, choklad, vodka och massa go svensk mat! Sen bar det av till Alfredos lagenhet, och oj vad han uppskattade det har aldrig sett en kille äta så mycket! ha ha, men trevligt vart det!


Ny vän!

Mycket trevligt att springa på Linnea (linea - linje) ha ha (scusa, internt). Började pa skolan i mandags och sen har vi inte varit ifrån varandra sen dess, valdigt tevligt tjej, fran lund, så det ar ju nära och bra! Denna kvällen spenderade vi som vanligt på Bloom, dar vi jobbade, med en drink från Fluid före.


Mi manca =(

Vilken vacker syn, fan vad jag saknar dig mitt kära colosseum!

145754-641

On the rocks!

denna kvallen spenderas pa On the rocks med amerikanerna som vi traffade i fredags pa art cafe. Trevliga pagar. Rob med sina tva kusiner fran texas. ha ha de hette mcdonald i efternamn.... old mcdonald had a farm...tratlalla =) sen stack vi till joia som anligt pa lordagar, traffade fler amerikaner, de har verkligen intagit rom. traffade aven en tysk, ovaligt men trevligt =)


Sista veckan ar påbörjad!

Sa, da gick startskottet! Denna vecka ar det endast fest och roliga natter som galler!!! Denna kvallen var vi pa fluid och efter det stack vi till Area, som ligger nara stadion i Rom, jatte coolt stalle. Valdigt manga heta fotbollspelare fran Roma, om inget annat, ha ha....oj kandisgalen javisst! ;)


Lunch i skolan =)

Har ar en liten bild pa tva kompisar fran skolan, Thomas och Natalia. En skön dag i solen pa rasten, med kaffe och panini =)

145754-633

Roligaste kvallen pa Bloom!

Det var verkligen den roligaste kvallen hittills pa Bloom =) OJ Vi ville inte alls att kvallen skulle ta slut! Borjade med att vi kom dit och traffade Sara och Ida, vara tjejer fran Stockholm. Stod i baren och hangde lite och snackade med folket som kom in. Sen tittade Thomas och hans kompis Ken, fran danmark in. HImla trevliga pagar! Daniele, Davide, Jason och deras kompisar var ocksa dar och hade bord pa vipen sa dit drog vi oss lite senare. Dar var sa himla mycket folk denna kvall. En dansk kille som vi jobbade for pa on the rox var aven dar med sin van, italienaren som alltid ger oss champagn. Sven dessa trevliga pagar! Sen var dar en hel massa annat folk som vi kande ocksa. Diego, fran spanien, Michelle "the gay", michelle "the bartender", kalle anka med co, sjalvfallet alfredo och hans kompisar. Lex och han kompis fram LA kom dit lite senare saaaaaaaa roligt vi hade med dem, riktigt roliga snubbar. Ja sa mycket folk blir alltid roligt! Tack


Varldens basta farmor och farfar!

Nu var det antligen dags att fa f&f pa besok! OJ vad jag hade langat till detta. Hade fatt deras reseprogram for deras ture-grupp och viste vad de skulle missa denna dagen da de var med mig. Sa da tog Emelie i med allt hon hade och lekte guide hela dagen och vilket jobb jag gjorde! Riktigt stolt faktiskt. Visa dem alla roms skatter och vi at glass och fikade gang pa gang och sedan pa kvallen at vi en utsokt middag pa var favorit restaurang med utsikt over colusseum. Alskar er! NI ar bast!


Ute-lektion!

Ja, visst ar det underbart! Fint vader, harliga vanner i klassen och en himlans bra larare =) Vi gick en runda i smagatorna i Rom och mos. Gick in pa ett galleri med manga unga amerikanska artister som gjorde en utstallning mot Bush...valdigt bra bilder faktiskt, me like! Sen satte vi oss pa en bar och drack lite oliuka sorters drinkar!

Fem dagar med raff raff ;)

Jaaaa, sa landade annu en gast! Denna gang var kara Carro. Var fem harliga dagar i Rom fylda med sevardigheter god mat och massa fest! =) Hoppas du hade det skoj gumman!

  Fest blev det saklart och denna gang med vara vanner Davide, Jason och Daniele. En liten drink pa mysiga seconhandgatan i Rom och sedan La Maison.

  Sjalvfalet visade vi henne runt i Rom och har ar vi inne pa forum romanum och aven ett besok vid fontana di trevi dar carro kastade pengen, aboslut att du ska hit igen gumman!

  Fest igen, eller ja (jobb) pa Bloom. Rolig kvall med en del forvanade stunder! =)

  Tack for dessa dagar gumman!

Gunnar "morfar" Andersson

He walks the streets in heaven...

The Elephant Song


Tell me said the elephant
Tell me brothers if you can
Why all the world is full of creatures
Yet we grow in fear of man
Tell me said the elephant
tell me why this has to be
we have to run from man and hunter
never safe and never free

People kill without regret
although they fly by jumbo-jet
let the word all may remember
let the children not forget.

Gentle is the elephant
Pulling loads and everything
we love to hear the children laughing
when we,re in the circus-ring
Happy was the elephant
Happy was his jungle life
and then they came, the cruel hunters
with their rifle and their knives

Listen, please listen, said the elephant
if we want the world we know, to stay alive
Then man and beast, we must work together
And together we will survive

Listen said the elephant
It is conservation time
So take the warning when we trumpet
For the future of mankind


Nu ar det lange sedan, kanns sa nara anda. Han har det bra, det vet jag...aven om det hugger till i mitt hjarta ibland. Du ar saknad