28/12

Fyra dagar kvar...

Då var det snart dags för avfärd. Om exakt tre dygn, femton timmar och tretio minuter så lämnar jag mitt kära Malmö bakom mig. Det ska bli så skönt, men samtidigt lite sorgligt att lämna vissa personer, särskilt dig min älskade syster.
Har en hel massa problem med min packning, jag får inte ner vikten, har fruktansvärvt mycket övervikt och kan ju inte betala för allt det! Men det får bli en fjärde gallring på lördag och se om det går att lösa.

Igår var det Etagé, jätte kul! Både syrran och Mia var med och det var så roligt att de kom in utan problem. Kön var mil lång och det var så fruktansvärt kallt, men efter lite mer än en timme så var vi inne. Helt sanslöst att man står och plågar sig själv så länge bara för att få komma in och dansa. Men det var verkligen värt det! Så fruktansvärt roligt jag hade det, hoppas att ni andra hade det också! Förfesten hemma hos mig blev lyckad måste jag säga. En trevlig pott med blandade människor =) Träffade Fia, Emma, Malin och Martina inne på Etagé också, weeieiii =) Söta små människor.

Hade nya kjolen på mig, outfit till vänster.

Ikväll är det middag hemma hos pappsi, en liten avskedsmiddag, så hemskt det låter. men det ska bli mysigt och så god mat de håller på att göra ute i köket! Oxfile med congac och murkelsås, en god sallad och klyftpotatis...mmmmm =)
Det blev ju tyvärr inget Köpenhamn för mig och syster, men middag hemma är också trevligt. Hoppas ni har det mysigt på andra sidan vattnet sötnosar!

Nu ska jag och älsklingen titta på film. Jag har försökt få henne att se Stolthet och Fördom hur länge som helst nu och idag tvingar jag henne se den! Den är så bra att man får verkligen inte missa den!!! Så ni som inte har sett den, se den!



Tack för en underbar kväll min underbaringar! =)

Dagarna efter jul...

Så, nu var det över, igen. Julafton flöt på som vanligt, mycket trevligt med släkt, paket och tomte. Maten smakade som den skulle och alla var nöjda. Åkte på småtimmarna hem till Mracus lägenhet, som syrran och Kevin passar nu när han är i Thailand. Det kändes rätt konstigt att komma dit igen, efter så här lång tid. Men vi hade iaf mysigt, kollade OC, sesång fyra. Helt sjukt vad den serien har blivit kymig!
Sista jobbpasset idag, men det blev ingen långvarig dag på jobb. Kom hem för en timme sen och fikade med mamma, mysigt. 

Den stora festdagen var ju i måndags, men inte mycket fest för vår del. Det blev en mysig biokväll i mörkret med pop corn och mysiga männsikor =) Sen stack jag Fia, malin, Martina och Fjo ut till möllan och tog lite drinkar, himla trevligt! Tog oss senare till retro där det blev dans med mera. En väldigt okej 25:e december i år!

Igår var det middag hos farmor och farfar som vanligt den 26:e. Jätte kul att träffa dem igen. Testade min nya kamera lite igår (bilder ner). Är jätte nöjd med kameran.

Ikväll blir det Etagé, förfest hemma hos mig, som vanligt nu så här vid jul. tredje-fjärde året i rad nu kom jag på! Detta är sista gången jag festar med er mina vänner (förutom nyår, men alla är inte där då...). Så ikväll ska det festas som det aldrig gjort förr! =)

Ska snart sticka iväg till IKEA med mamma. Köpte två kjolar på rean idag, en grå, smårutig och en helsvart kostym kjol, mycket fina!


God Jul & Gott Nytt År!

God Jul till alla mina nära och kära! Hoppas ni har haft en fantastisk jul och att den fortsätter bra, det är trots allt tre och en halv timme kvar av julafton. Idag firas det hos pappsi och i morse var vi hemma ho mamma och delade ut klappar och åt en mysig julfrukost =) Har fått en hel del massa goa klappar. Listan blev lång, men jag tänkte rabbla upp några av dem. Jag fick en hel servis, av Aida, jätte fina fyrkantiga tallrikar och annat fint. Jag fick en mp3, bra till Italien. En kappa, en äggklocka (he he, pappa tycker nog jag ska laga mat mer), Westlifes love songs skiva, Dior maskara + läppglans (like), fint hjärt-smycka av min kära syster, nya vardags bestick, Miss Dior Cheeries parfym, presentkort på H&M (weeeiiii)....ja även detta blev en lång lista och ännu mer fanns där, älskar julen!
Tack för alla fina paket!

Så, nu är det ett helt år till nästa jul, bara till att bärja räkna ner. ...

tomten

It's a beautiful wedding

wedding  Closing the god damn door

Oh, well imagine; as I'm pacing the pews in a church corridor,
and I can't help but to hear, no I can't help but to hear an exchanging of words.
"What a beautiful wedding!, What a beautiful wedding!" says a bridesmaid to a waiter.
"Ah yes, but what a shame, what a shame, the poor groom's bride is a whore."

Älskar denna låten, hoppas bara inte att radion tjatar ut den. 

Vid min sida går pappa, min älskade pappsi och när kyrkodörrarna öppnas känner jag ett pirr som går igenom hela min kropp. Där, längst fram vid altaret står han, min drömprins, min älskade. Jag ser mig själv gå fram längs gången, fram mot altaret. MIn prins får vara anonym i denna text. MIn hemliga kärlek. Kommer han bli min en dag? Från olika världar, men i sagan står det skrivet att jag kommer att få min prins en dag. Jag hoppas.


Roligaste kvällen!

Det vart banne mig den bästa kvällen på länge, eller någonsin! Nja, någonsin var kanske att ta i, men dock. Inget slår studenten, självklart, men så roligt vi hade det igår! Det blev mys med Emma hemma hos mig, lite cider på det och det blev alkoliserat mys =) Stack till Etagé och ställde oss i kön som såg ut att aldrig ta slut, men det gjorde den! Väl inne var jätte mycket trevligt folk man kände, så roligt! En söt Emma, en underbar Tony, en ball Lasse, en snygg Emelie (avgudade din klänning gumman), gamla klasskompisar, ett helt gäng konstigt dansande asiater, två par höga skor - aj aj (kunde knappt gå hem), en snygg bartender =), en snäll Nael (tack) - ja, kvällen var sannerligen väldigt lyckad!

Snart ska jag in till Stan och träffa min käre vän mr.T, handla de sista julklapparna. Jag blev i och för sig klar med min sista igår, Woo du kommer älska den! Men om jag känner mig själv rätt så blir det väl något litet till, bara för att det är du!

hem till pappa ikväll, lika trevligt som vanligt, men nu väntar jag bara på snön. Snälla låt mig se dig och dina vänner singla mjukt till marken innan jag åker till Rom, min kära snöflinga! =) huset ute hos pappa är alltid så mysigt när det är snö och så mycket snö det var förra året! Vi var ju nästan helt insnöade. Vem tror ni inte faller farkt ner i en enorm snödriva om inte ms Emelie Sjölin, ha ha, Fia och pappa fick sig ett gott skratt iaf!

Ledig idag, skönt, men Emma väckte mig vid 10 weeeiiiiii (no). Men va sjutton är man uppe så är man uppe. Ska laga en mysig frukost till mig och tjejerna, woo och mia, tänkte jag, sen blir det Everwood för hela slanten. Hjälp vad jag älskar den serien!

Lön idag, sååååå underbart! Du är efterlängtad!



Christmas

Nu har jag verkligen julkänslor!

Granen är uppsatt och färdigdekorerad! Tcyker alltid denna dagen är så mysig, för om man inte fått julkänslor än så får man absolut det då. Allt är så trevligt, jultonerna strömmar ut från stereon, det luktar kanel och clementin i lägenheten, går runt i mysiga kläder och dekorerar granen med de fint blänkande kulorna och man knäcker sin första julenöt =) Kan det bli bättre, nej det kan det inte!

Läste precis min söta vän Emmas blogg och precis som hon sa så har detta varit den lugnaste helgen på länge, åratal! Har bara varit hemma och tagit det lugnt, eller slappat med vännerna bara, så skönt! Jag känner mig så trött efter denna hösten, det har hänt mycket, så därför behövde jag nog detta. Nu är de nya tag som gäller och ut och fixa den absolut sista julklappen! Måste hitta den! Får ta den shoppingrundan på torsdag, min lediga dag, underbart.

Klappjakten, ha ha ja visst


Stuck in a moment

Stuck in a momen, you can't get out of

I'm not afraid of anything in this world. There's nothing you can throw at me that I haven't already heard. I'm just trying to find a decent melody. A song that I can sing in my own company

Middag med Mysan

Detta måste ni testa!

Körde och träffade My idag efter jobb, handlade lite mat och körde sen till Genarp, hjälp vad vi var ute på landet! Påbörjade vår middag som vi bara väntade på att den skulle bli katastrof. Men den blev faktiskt inte ett fiasko, den vart jätte god. Vi började med ett grundrecept som från början härstammar från miss Caroline, måste tacka henne för detta ;) Sen så tog vi denna maträtt till nya höjder och gud vad gott det blev! Det är i princip en kycklinggratäng med creme fraishe, vitlök och ostsås. Kryddad med bara salt och peppar, den är så lätt att göra. Men under denna bädd av kyckling och sås så öste vi ner en hel massa grönsaker. Purjulök, svamp, paprika och en hel massa gott! Det gjorde susen för gratängen, mums! =)
Så det blev en mysig middag till slut med Mysan, Robin och Emil, trevligt litet sällskap. Jag trodde dock vid ett tillfälle att det inte skulle bli något när Mys skulle koka ris och hon tar motsatta mått för ris och vatten, ha ha.... hur tror ni det blir med 14 dl ris och 6 dl vatten!? Men jag räddade situationen och vi fick vårt ris till maten. 
Tack för ikväll, mycket mysigt med Mys

Förresten, jag fick jätte mysiga tofflor av Mys i julklapp, första julklappen i år! Weeeei =) Love, de ska jag verkligen ta med till Italien. Så söta de är i beige och rosa. (har bara en bild på dem i vita tyvärr...)

jag ioch mysanföttersöta mysmysssiga tofflor




 


Run Forest, run!

Hi, my name is Forest, Forest Gump.

Hur har jag kunnat missa denna underbara film. Värd var enda Oscar, var enda en! Jag kan inte förstå att jag undgått att se denna makalöst välgjorda film, och vilken rollprestation Tom Hanks gör sen! Så detta var min första Forest Gupm kväll men absolut inte min sista, älskar den! hur kan man inte älska den?

f4f3f2f1


Miss you Marissa

O.C

Fattar inte att har hänt, helt fruktansvärt. Älskar hennes karaktär, hon kan ju inte bara dö.... Hon är ju en av de fyra, vem ska nu ta hennes plats? Alla säger att det är på riktigt denna gången, att hon verkligen inte kommer att överleva, men på ett sätt så tror jag inte på det.... Jag vet inte om det är för att jag vekligen inte vill det eller för att serien hade blivit så konstig då... En av huvudrollerna kan ju inte bara försvinna sådär utan vidare.
Missade sesångsfinalen i onsdags, var så desperat att jag gick ner och hyrde hela boxen igår, bara för att få se de två sista avsnitten. Där satt jag, tio över två i natt, och bölade som ett litet barn. Nej, jag fattar det inte! Hon är så underbar, trots alla hennes problem så är det ju henne man vill ha med i serien! Så underbara kläder alltid, det är en fröjd att titta. Nu låter det som jag är helt kär i henne men nej, hon är bara så underbar =)
När nästa sesång börjar sitter jag i Italien, vad ska jag göra!?
Marissa, marissa, marissa....miss you....

underbara micha

Murder on the dancefloor

Etagé 14/12

Lagom med dricka, härlig dans på dansgolvet, mycket trevligt sällska, trevlig förfest, mysig avslutning - ja, en bra kväll!
Förfesten ägde rum i Linneas lägenhet, så fin! Helt underbar lägenhet och Emmas och mitt favoritrum, köket, shit vilket kök! Väl inne på Etagé blev jag av med alla, som vanligt, men träffade på Tony rätt snabbt. Dansade lite och minglade lite, alltid trevligt. Det blev en rätt tidig hemgång, drog hem till Tony men först åkte vi in om Stippes och tog med lite mat hem. Man är alltid så sugen på mat efter att ha varit ute och sen är det ändå inte gott när man väl ska äta, fast Tony åt med god aptit =)
Etagé nätsa onsdag igen, ser fram emot det jätte mycket. Mysig middag med Emma, kanske förfest hos Linnea igen och ladan är antagligen öppen då.
Så roligt det ska bli.


Senaste inköpen 11/12

Smygtitt på våren!

Det är alltid lika underbart när höst skiftar till vår, vår till sommar, sommar till höst och höst till vinter! Jag älskar årstidernas övergång och jag ÄLSKAR när de nya kollektionerna kommer upp till visning. H&M visade en liten smygkik av vad våren kommer ha att erbjuda, självklart beställde jag direkt!
Look down.

kappaskarfs.2skarfs.1glasögon


Pepparkakor!

Julmys

Snart, om exakt två timmar, går startskottet för årets pepparkaksbak hemma hos farmor och farfar. Det ska bli jätte mysigt att träffa dem igen, det var ett tag sedan nu. Detta är en tradition som vi har hållt igång sedan jag var jätte liten, har en massa foto från varje år. Det är rätt roligt att vi faktiskt håller denna tradiotionen vid liv fast jag nu är 19 år och min syster 16. Men det är just såndana här saker som man lever för, inte sant!

pepparkakor.1cicci pepparkakorpepparkakor.2

Ibland behöver man låta tårarna falla...

Tears

Så många tårar som föll igår, för ingenting. Jag vet inte vad jag tänkte på eller vad som gjorde mig ledsen men så upprörd har jag inte varit på länge. Under en lång tid har småsaker samlats under mitt skal som jag inte har rett ut och nu föll allt tillsammans. All press och stress flöt ur mig med denna flod av tårar. Ville bara somna och vakna till en ny dag, en dag då allt var okej. Precis som jag trodde så vaknade jag i morse och mådde hur bra som helst, det behövde bara komma ut. Fick glada nyheter i morse, nu försvann en del av mina problem iaf.

tear

....och slutade bra!

Helg - del.2

Det blev allt en trevlig fotsättning på helgen. Lite anorlunda folk hemma hos NIlle men det vart okej, sen Tunneln vart skönt, eldsprutare och acrobater, coolt =) Det blev mest tjejerna hela kvällen, förutom Mac som lydigt hängde med. Robban fick man inte se på nästan hela kvällen, ett hej och ett hej då räckte tydligen, synd men sant =( får ta igen det i veckan hoppas jag. Avslutade på bk, hjälp vad nattmat är gott! Upp till jobb i morse, dagen gick snabbt. Slutade fem och raka vägen hem till middagsbordet. Eftersom som jag missade både frukosten och lunchen idag så vart det efterlängtat. Ikväll är det chill hos far min, härligt med en kväll hemma, det händer så sällan. MItt shema är så fruktansvärt intensivt just nu, blir nästan stressad över att träffa vänner bara... Men underbart är det! Dök precis upp en ny sak i kalendern förrästen. Ser ut som det blir helsingborg på fredag, en vacker dag att spendera sin lediga dag i!
Tänk att det bara är två veckor till julafton, var tar tiden vägen!? Den bara flyger iväg, skrämmande!
Ledig imorgon också, ska till läkaren kl 8, så passande..=( Men sen ska jag bara vila och hälsa på farmor och farfar, mysigt.
Nej nu rinner tiden iväg ännu mer, måste sluta skriva nu!


Det började bra...

Helg - del.1

Går dagen började med att jag tog en lång busstur från pappa i oxie till stan för att träffa Carro. Trevligt trevligt med H&M och Thaimat. Fia tittade även förbi och det blev enr unda i stan. Mötte upp Cecilia och vi gjorde oss iordning för kvällens festligheter. Åkte in till stan och åt och vidare till Benne. Kvällen där vart trevlig, rolig, ja ungefär så. Börjar trivas mer och mer med det folket där, väldigt söta små människor. I fullt nyktert tillstånd så är du väldigt go ugly Betty =) Tack så mycket Benne för igår! Systern min, jag och mia åkte senare till Stippes, längesedan man vart där faktiskt! Käkade lite och tog senare bussen hem.  Somnade gott mot kudden och vaknade i morse för ännu en dag på jobb.
Ikväll är det Nilles fest, tunneln därefter, som vanligt! Hoppas på att kanske stöta på Emma ute ikväll, rar liten tjej från jobb. Skit i KB och kom till tunneln gumman! Adore hennes stil, stilikon javisst =)
Inget mer att tillägga, trist inlägg, men sånt måste ju komma nån gång också! NU får vi se hur denna kvällen blir, hoppas på en fortsatt trevlig helg.
Måste rusa


Legender

Words


She can indifferently be a manager, wife, mother or a lover but she is always - and in wathever case, thoroughly a woman.
Dolce an Gabbana

The art of style, simplicity and quality
Filippa K

Clothes are my passion and my knowledge
Vera Wang

50 Years old fashion. Sassy, sexy and ultra cool, she is a paradox of both feminity and romance infused with a street-cred edge
Chloé


 

 


Miss Dior

Miss Dior Cheries


miss dior
 Även denna ligger högt på listan i år, helt fantastisk doft! Flaskans design är bara ett plus!


Pride

One man come in the name of love
One man come and go.
One man come he to justify
One man to overthrow.

 Early morning, April four, Shot rings out in the Memphis sky. Free at last, they took your life
They could not take your pride.

Etta på önskelistan

Love is all around

Har du precis som jag gått och tänkt på om du någonsin kommer att finna den rätta? Det är nästan skrämmande när jag tänker på alla de gånger som mina tankar har vandrat iväg till detta ämne. När jag jag väl sitter där och deppar över att aldrig hitta rätt så kommer jaga lltid att tänka på ankomsthallen på en flygplats. Den är fylld av så mycket värme och kärlek. Alla människor som välkomnar sina älskade eller tar farväl av dem.  Folk tycker visst att världen är fylld av hat och girighet, men det är inte vad jag ser. Jag tycker att jag ser kärleken överallt. Så varför ska det då vara så svårt för mig att uppleva den? Men jag tror att man bara måste låta sig hitta den och inte leta efter den, då inträffar det aldrig. Kärleken är sällan högtidlig eller har nyhetsvärde - men den finns där. Fäder och söner, mödrar och döttrar, äkta makar. Flickvänner, pojkvänner, gamla vänner. 
Vid attaken på World Trade Center den 11 September handlade så vitt jag vet inte flygpassagerarnas telefonsamtal om hämnd. De uttryckte alla sin kärlek.
Så öppnar man bara ögonen så tror jag att man upptäcker att kärleken faktiskt finns överallt.

cuple lovecoffe loveänglabarnhjärta

Love actually

Helgen som var

Det var en helg som låg på en 7:a på skalan 1-10. Den passerade smärtfritt förbi, och tur var väl det. fredagens aktivitet bestod av en stillasittande gympa som kallas bio-tittande. Såg den nya Bondrullen, trots tidigare fördommar mot Daniel Graigs roll som den kände agenten James Bond, 007. Till min förvåning så var denna filmen nog en av de bästa bondfilmerna som jag sett, hör och häpna! Denna aktivitet utfördes tillsammans med Fia, Mange, Robban + två av Manges kompisar, som dock står som okända eftersom vi aldrig fick hälsat på dem (de bara dök upp från ingenstans och försvann lika snabbt efteråt, mycket mysko). 
    Lördagen bestod av ett glatt gäng flickor på Petri pub, ett helt gäng Cosmodrinkar och en hel massa tjejsnack, underbart! Drinkarna ledde oss vidare till oplanerade Tunneln och det blev ett par danssteg på dansgolvet, lite skakande av rumpan osv. var hemma vid 3 och sov väldigt gott därefter.
    Skyltsöndag, och jobb.... För fjärde året i rad så har jag jobbat när det är skyltsöndag, så tråkigt, jag vill ju också gå och mysa i stan med fina ljus och rostade mandlar! Men jobb blev det och inget annat, slutade ivd 6 på söndagen och då blev det hemgång.
    För övrigt i helgen har jag bara jobbat då också. Det är en massa slit, men bra pengar!
Så om man summerar helgens aktiviteter så känns det bra. En trevlig, mysig och lyckad helg, det är väl skönt när det blir så! Så nu får vi se vad nästa helg har att erbjuda. Lite party hos Benne på fredag, ska bli mycket trevligt, längesedan man träffade gossen & CO. På lördag blir det lite mer party, då hemma hos Nille, vidare till Tunneln sen tror jag! Det blir tjejtrion, Jag Fia och Emma, och även Robban + Co. Nu får vi se om denna helgen slår förra! Vi väntar med spänning =)

bond   tunneln   skyltsöndag

Hösten kom för att stanna

Vackra höst!

En perfekt dag. Det är lite småkyligt men vindstilla. Solen lyser över de vackert färgade löven som ligger i små högar på marken. Då och då faller det ett löv från ett träd i närheten och det singlar sakta ner framför dig. Allt lyser i rött, gult, orange och guld och när du tittar upp så blir du förtrollad av hur vacker det är. Det luktar kallt och du känner att det snart är vinter, men än så länge är det höst och du går där sakta genom parken i en tunn kappa med en mysig stickad mössa och halsduk (som man kan inhandla på h&m för 129 kr) och bara njuter av vad hösten har att erbjuda. Lovely! Detta är en dag man kan längta efter, för inte ser höstdagarna ut såhär. Det bara regnar och är ruggit kallt. Men det tänker jag inte på när jag sitter här och tittar på denna underbara höstbild. Vi är 6 dagar in i december och det är fortfarande höst. Jag har nog aldrig varit med om att värmen hållit i sig så här länge. Det är nu det ska ha snöat minst en gång och det ska vara slask och blask, grått och trist men hösten kämpar fortfarande på men är antagligen inne på sin sista refräng för i år. Så jag passar nu på att ta avsked från hösten och önskar den hjärtligt välkommen åter nästa år. Då ses vi igen som två vänner som varit ifrån varandra under en lång tid. För så är det, hösten är en av mina bästa vänner, now and forever.

höst

The holiday is coming

Julmys idag inne i myisigt dekorerade malmö =) Tog en liten shopingrunda med My och Folke, sweet cuple! Åt Lunch inne på Pizza hut, blev till och med bjuden, tack Folke! Sen blev det lite mer shopping och en senare fika med choklad och grejer,  oj vilken onyttig dag, men ibland behövs det med! Så där står jag på bussen på väg hem, ingen sittplats som vanligt, och vad hade jag i påsarna? Ja inte var det julklappar i alla fall. Hjälp vad dåligt det gick att handla julklappar! Konstigt nog var mina påsar fulla av saker till mig själv, varför blir det alltid så?  men jag inhandlade iaf en mycket fin rutig kappa i färgerna vit (i grunden) med ljusblåa och beiga rutor, så söt! En stooooor, mysig svart halsduk med tillhörande mössa åkte också ner i shoppingbagen. Jag köpte en CD till Lennart (enda julklappen), The Beatels nya samlingsalbum, det blev jag riktigt nöjd med. En av påsarna inehöll en mycket söt marinblå top från MQ, tubtop med ett brett band att knyta en stor rosett i ryggen med =) Tycka om väldigt mycket!

Allt detta summerades till en mycket trevlig dag inne i julstaden med kära vänner, tack för idag!

Troligen förlorad för alltid

Okej att jag sårade dig när jag lämnade dig men hur skulle det annars gått för oss. Vi har båda gått vidare i livet nu, utan varandra och det känns väl bra. Du har ditt liv och jag mitt och jag är glad att du gått vidare och mår bra igen. Det är bara en sak som inte stämmer. Jag saknar dig och vill träffa dig igen. jJg vill inget hellre än att prata med dig, se hur du mår och berätta om allt som har hänt på sista tiden. Jag vill bara se dig igen. Eftersom jag, om mindre än en månad, ska sticka från Sverige så känner jag lite panik också. Det kommer gå ytterligare ett halvår innan vi ses igen om jag inte träffar dig nu innan jag sticker. Jag vill inte att vi ska vara sådana som aldrig pratar med varandra igen, det är inte sådana personer vi är. Vi gick skilda vägar för att det inte funkade, det var okej och även vi var okej efter det. Men svket som kom efter är det som jag ångrar, förlåt. Du var trots allt min första kärlek och kommer alltid bo i ett litet rum hos mig. Nu har jag till och med ägnat ett helt inlägg åt dig här i bloggen, även om du inte läser detta så har jag iaf fått skriva av mig lite. 

Är bara så rädd att du aldrig vill se mig igen.


Underbara under

korsett h&mfias trosor =)Linne h&mbh från h&mtrosor h&mvictoria secretuuunderbar! ----- Vill ha! Fabolous!      faboloussweet


Varför denna huvudvärk?

Alltid samma visa, glömmer äta ordentligt, sover dåligt eller inte alls, har en för hårt åtsittande bh, för starkt ljus i den lokalen jag befinner mig i...åh så jobbigt! Har nästan ständigt ont i huvudet, börjar fundera på om det är något allvarligt fel på mig.... Vem vet, där kanske gömmer sig något lurt bakom allt som finns där uppe. ja ja, jag börjar väl ändå bli ganska van vi detta lget så vi går över till något annat!
     En helt vanlig dag idag. Började inte förrän tolv idag så uuuunderbar sovmorgon MEN nej! Miss Sjölin gick upp prick kl.8 och började städa rummet (efter veckors av tjat från både mamma och vänner). Nu var det dags. Satte upp adventsljusstaken och kyrkan som står och tindrar fint i min förnsterkarm i detta nu. Städat och fint och fabolous. På jobb flöt allt på som vanligt, var juleröd och fin idag i min nya tunika, me like! Får lägga upp en bild på denna underbara sak senare. Jag undrar om idioterna till kunder växer på träd, helt fruktansvärt vad folk börjar bli otrevliga nu fram emot jul. Det är ju nu alla ska vara glada och trevliga och mysa i julefriden =) Men icke, just idag så ringde nog alla idioter varandra och bestämde att de skulle terra mig på Duka. När jag slutade kl sju så ville jag bara ha en boxningssäck att slå på, oj vad skönt det hade varit! Men en trevlig mr. arnsberger tittade förbi idag. Hann ju knappt säga hej men det räckte med ett smile =) Trevlig påg
      Snart kommer Fia hit, i vanlig ordning så är det Prison brake-kväll hemma hos mig med var sin ramlösa och en påse ostpopcorn =) Lovely!
Sen börjar även denna dagen lida mot sitt slut.

Samma visa

Jag känner att efter bara fyra inlägga så handlar mina rader bara om mina vänner hit och dit. Visste, mina vänner är det viktigaste för mig, men jag vill få ut något mer av min blogg. Min verkligen största hobby är mode, måste få in detta i bloggen också. Sedan när jag är på plats i fantastiska Rom ska jag även kombinera denna blogg med en resedagbok (web-adressen kommer synas i bloggen så fort som möjligt)! Eller kan man kanske använda bloggen som resedagbok? hm, tåls att tänka på! 
      Jobb imorgon också, ska bli roligt faktiskt. Det är så härlig julstämning på jobb just nu så det känns roligare att jobba då. Julskivorna spelas om och om igen och kunderna blir fler och fler och även mer och mer hysteriska! Hjälp vad människor kan vara knäppa, helt sanslöst. Idag på jobb så kom ett par fram till mig och frgade om jag kunde något om knivar och jag svarade att jag kan el del. Men icke så nicke, det var de inte nöjda med så de bad mig hämta någon annan. När ingen annan var ledig gick jag tillbaka och försökte snacka med dem, men deras svar till min hjälp var: "Vi vill faktiskt inte prata knivar med någon som inte kan ett skit, så kan du hämta någon annan nu"! Vände på klacken gjorde jag och bad dem ta en nummerlapp och vänta på att någon annan skulle bli ledig. ha ha, de fick vänta i 17 nr, yes! jag vet dock att detta kanske är dumt av mig att tänka/skriva om en kund, men jag tar inte vad som helst bara för att frasen "kunden har alltid rätt" finns, man måste ju sätta en gräns. 
     
Snart lägger jag upp underbara under på bloggen, så vänta med spänning! =)

Miss you baby

Etagé med Tony

Oj vad tiden har gått långsamt sen du for iväg till den stora staden i norr. Vill bara att du ska vara hemma i trista Malmö igen och göra det lite roligare. Även om vi inte ses allt för ofta så finns du ändå här när man behöver dig. Tycker det är jätte roligt att du trivs så bra som du gör uppe i Stockholm. En sak är säker iaf, du kommer inte undan när du kommer hem, jag ska få höra ALLT om dina äventyr där uppe! Var enda detalj! =) Älskar detaljer hi hi. Snart är tiger hemma igen iaf och då ska vi ha det skoj innan jag sticker ner till Rom! Måste ha en hel-helg tillsammans! =) weeeeiii Vi kan cykla runt och yra som vi brukar göra, bestämma oss för att äta något nyttigt med gå till BK, gå till videoaffären och hyra film men gå därifrån utan film, gå och leta efter det perfekt fikastället i några timmar medn till slut gå hem och fika där istället =) Längtar!


Sommaren 06

Tack för alla fina minnen fråna denna sommaren, den bästa!