Blondiner har roligare!

Japp, det ar som det ar sagt....blondiner har roligare. For att inte tala om har i Rom. Det ar sa underbart (men samtidigt ackligt) att vara blond i Rom. Man far ju en hel del uppmarksamhet, som alla nog forstar, med det blonda hart och sa vidare. Men det ar bara jobbigt. Det finns sa mycket ackliga manniskor har, jatte jobbigt...men man far lara sig att inte bry sig bara, sa ar det! det positiva ar att sa fort man ar blond sa ar det bara att fraga vakterna pa en klubb om man far ga fore i kon och javisst, sa ar man inne! Ar det inte bra!? he he Har ar nagra bilder fran var fina stad som jag har blivit sa foralskad i!


Louis Stephan

  Detta inlagg ar till var kare van Luis. Han gick i var klass for en manad sen, somtidigt som Dominicke var har i Rom. Han ar en sa himla ball och snall manniska och sa latt att tycka om! For en vecka sedan sa atervande han till Rom och fatta vad glada vi blev! Jag och Fia satt pa Campo en kvall och sa helt plotsligt kom han dar! vi skrek sa hogt att alla trodde vi vart galna  =) Come on! som vi alltid brukar saga! dagen efter gick vi ut och festade pa Coyotey, som vanligt nar vi inte har pengar he he...anda gratisstallet har =) En riktigt harlig kvall, tack for denna tiden Louis...vi ser fram emot att traffa dig till varen!


En kvall pa campo

sa var det dags for annu en kvall pa Campo dei Fiori....lika mysigt som vanligt dock! Hela ganget var samt fran skolan pluss en massa vanner fran alla hall och kanter! Alla nationaliteter var dar och vi hade jatte trevligt! En av vara vanner fran klassen, Hiro, fran Japan dok aven upp och han var himla rolig! Han ar 40 ar gammal och ar som en 15 aring...helt sinnes. Han berattade om en fin park i Japan, men dar gick han bara for att folk hade sex dar. En annan historia han drog var om ormblod, som anvandes i kina som droger. Annu varre var anda skoldpaddeblod, som anvandes istallet for Viagra, ha ha och komentaren han lagger efter detta var: " It really works, you got to try it!" ha ha, vi holl pa att ramla av stolarna! Han stod aven mitt pa torget och sa at han var lika sexig som Ricky Martin och sjong hans latar, haha h en himla rolig Japan ar han iaf! Hans smeknamn ar showerman for nar vi skulle spela upp en scen i skolan dar man skulle ducsha och sen svara i telefonen sa slutade han aldrig ducsha, telefonen ringde och ringde, och han sa dont disturb me when im taking a shower! ha ha sweeet
i ovrigt var kvallen lyckad, som alla andra kvallar =)

 showerman

Svensk afton hemma hos oss

Pastakvall med massa skoj!

oj oj oj, sa roligt som vi hade denna kvall har vi nog inte haft pa lange! Kvallen borjade med en god maltid som Emilio hade lagat till oss, himla snallt att lata gasterna laga maten ha ha =) Det blev pasta med kottfarssas, himlans gottis! Efter maten lekte vi lite lekar och spelade spel ( ha ha varsta dagis) dessa lekar var dock dagis plus! =) Nar vi hade som roligast och trodde att vi inte kunde ha roligare, sa kom ett ovantat duns! dar ligger malin pa golvet och kravlar, ha ha...stolen som hon suttit pa hade bara vikts ihop.....benen var avbrutna och hela stolen helt forstord...assa jag har nog aldrig skrattat sa mycket i hela mitt liv! det kommer va svart att glomma den synen! kvallen fortsatte med utgang och massa dans, jatte skoj!



Till er som minns denna lek... =)

Har kommer nagra bilder som jag lagger upp till er  alla som har varit med mig och lekt med kameran for sadana har bilder. Aven har nere i Rom  sprider jag denna lek, ha ha for den ar sa rolig! Sa till Marcus, Fredrik, Camilla, Woo, Robban och Mac....vassego! =)



Roma Roma Roma.....

trallalllalllaa.......

Vilken upplevelse! Igar var vi och sag Roma/Milan. Roma vann med 3-1 och gytt var det. Nar vi kom in pa stadion fick jag gashud over hela kroppen! Det var sa haftigt, sa maktigt! Lovar att nar jag kommer hem till Sverige sa kommer jag vara ett riktigt Roma fans he he... Nar alla stod upp och sjong deras sang, som vi forsokte lara oss, sa var det sa haftigt! Roma, roma roma....... =) For att inte tala om nar forsta malet kom! Wow! Vi satt och vantade pa att de skulle ta in Wilhelmson heal matchen och antligen nar det var 10 minuter kvar sa tog de in honom och gissa vem som stod upp och skrek da! =) Lovely! =)

Detta ska goras om, snart!