Forfirande av fodelsedag!

Pakeeeeeeet!

he he, ja visst ar det underbart att fylla ar! oj oj oj, vad roligt det ar. Men pappa och Anette var ju har en vecka for tidigt sa detta ar fick jag paket redan en vecka innan sjalva fodelsedagen,. underbart! har ska man inte klaga! Vi firade i var lagenhet med champang och gubbar och lite smatt och gott. Sen gick vi ut och at alla tre plus mina tjejer. Vi hade ju verkligen en jatte mysig kvall och helt ball, eller hur hade vi tjejer!? =) Sen akte pappa och nettan hem pa sondagsmorgon...inte lika roligt, men det var en underbar helg!


Pappsi pa besok!

Och vadret holl i sig aven har... =)

Det var tre mandes sedan jag stod pa kastrups flygplats och sa hej da till mina kara, daribland pappsi. det kandes ju da som evigheter tills jag skulle se honom igen. men tiden for ivag och nu var det antligen dags att visa honom Rom. med sig hade han Nettan. Vilken rolig och mysig helg vi hade! Gick och tittade pa fontana di trevi, spanska trappan, villa borghese, phanteon, via del corso (och shoppas gjorde det!) iofs var det bara jag och Anette som handlade men anda!


Kim&Henrik

Vilket vader kusin vitamin kom med!

hej o ho, underbart vader hade vi har nar Kim och Henrik var och halsade pa. Jag gick i bara kjol och tunn top, harligt! Blev ju dock lite missforstand forsta kvallen nar killarna skulle komma, och vi var inte hemma. de tog in pa hotell och sov hos oss resten av resan. Sa det loste sig bra iaf! men sa synd om dem, sma pagarna =) Pa fredagen var jag med dem ute i Rom och tittade runt lite pa spanska trappan och villa borghese, jatte mysigt. At glass gjorde vi ocksa, sa gott det ar. Hemma finns det ju stallen med "italiensk glass", men ja visst, inte en chans...vill ni smaka riktig glass, kom hit! mums! En mysig helg med kusinen iaf!


Sushi

En trevlig sushikvall hemma hos Vivi, massatevliga tjejer,god sushi, himla nice!

Detta var juverkligen en upplevelse. Det serju sa svart ut att gora sadana sma rullar, och att allt ska stanna kvar i rullen. men det avr faktiskt forvanansvart latt gjort! Jatte kul att vara ett gang tjejr,drickalite vin och gora sushi. Och sa gott det var sedan! Mums =)



Maffia!!!

Ha ha, vilken rolig lek!

I forrgar var det kortkvall hemma hos oss, jatte trevligt. Vi spelade Neger och President, james och MAFFIA! Fy, vad roligt detta spel var. Det hela gick egentligen ut pa att bara sitta och skrika pa varandra och skylla pa varandra, ha ha, men skoj var det!

Till en annan sak som dock inte var sa roligt, var att vi blev utelasta igar. Tack for att man har vanner har nere som man kan sova hos! =) Malin jag och fia skulle bara snabbt ut och koppa lite snacks till var filmkvall, och jag fragade om malin hade nycklar, och det sa hon att hon hade. Samma sekund som jag stanger dorren skriker hon Neeeeeeeej! ja, dar fanns inga nycklar, hon hade bara nyckelringen, utan nycklar! hm, jaha, vad gor man da..vi hade mysklader och en mobil bara, 10 euro och inte basta humoret. Ringde pa lite grannar som forst ville hjalpa oss att sla in dorren, men det hade kostat for mycket. Och sjalvklart lag nummret till hyresvarden inne och ingen granne hade det. Sa vi forsokte ta oss in med en harnal, dock omojligt, haftigt om det hade fungerat anda he he =) Men det slutade att vi fick sova i huset dar Sjoerd bor....inga snagar men en soffa och ett glatt gang som spelade kort med oss til 4 =) Tack! hamtade extra nycklar imorse hos hyresvarden och saaaa skont det var att komma hem!






oj, saknaden ar stor....ibland for stor...

Ringde precis Tony, min alskade van hemma i kalla Sverige, men varmen var anda stor....Gud vad jag saknar dig gubben..min tiger... Det var verkligen jatte kul att prata med dig, blev sa glad...arskilt en dag som denna, nar allt ar lite gratt och trist...Det hjalpte verkligen! Tack...alskar dig!

image389

20 grader!!!

Vadret ar helt underbart har! Heeeelt uuunderbaaaaart!!!! Denna dag var det 20 grader varmt och stralande sol, jatte skont! sa vi tog oss in till via del corso for att strosa runt lite och ata glass, i stoora lass lass lass he he =) Det var sista dagen Fjo var har sa vi tog oss till Piazza del Poppolo, jatte fint nar solen ar pa vag att ga ner. Sa dar satt vi, fyra vanner och bara njot av det fina Rom erbjod!



Campo med Fjo

Det var verkligen jatte mysigt och trevligt att du kom och halsade pa Fredde. Och kul hade vi! Denna kvall var vi pa Campo dei Fiori och drack lite drinkar (jag holl mig dock till vatten) som var himla trist, men ibalnd maste man dra ner ju! En lugn och mysig kvall. Senare kom tre svenska killar fran skolan, Stockholm och Jonkoping kommer de ifran. Sa det blev nattamat efterat och jatte gott var det!


Villa Borghese

Varmt vader, underbara vanner och go glass, kan det bli battre!? Denna dag gick vi runt i stan lite och at glass, satt och mos pa spanska trappan och sen gick vi upp till Villa Borghese, dar man kan se ut over hela centrala Rom, fantastiskt! HIttade en liten mysig grasplatt, dar jag letade fyrklover, fast forgaves..=( Och sen spelade vi fotboll med en kotte, som var himla skoj, ha ha =) en jatte mysig dag med mina underbara vanner, love you!


En kvall pa Femme

Femstjarnig bar

Verkligen, det ar nog den snyggaste baren jag varit pa har nere. Vi var dar for en vecka sen ocksa och det ar jatte mysigt. den ar sa fint inredd och dar ar frasht och mycket tevligt folk. Perfekt! Alltsa fem stjarnor fran mig! Det ar vara svenska vanner fran Goteborg och Stockholm som ordnar fester dar. Vivi, Christian, Anna och Stefan. Igar var det svensk mat och jordgubbsdrinkar som var temat, himla trevligt. Man tackar val inte nej till en go drink och lite kottbullar!? =) Traffade aven pa Malin och Miriam, bada fran Goteborg, och Miriams bror med flickvan. En mysig kvall som aven den slutade pa Sloppy Sams dar resten av kompisarna satt.



Tacka gud for Uppsala!

Ar det inte underbart nar man far nagot som man verkligen langtat efter!?

En helt vanlig dag i stan med Louise och Emilio. Vi satt och diskuterade film och det var ju jatte trevligt bara det, men man blev sa sugen pa att titta pa en riktig film, som inte ar dubbad eller 10 ar gammal! Da kommer den underbara iden att vi ska titta pa film hos oss, for de hade hittat att jatte bra hyrstalle, runt hornet fran dar de bor. De har en dator med dvd och himla tur var ju det! Vi hyrde tva jatte bra filmer, har dock sett bada filmerna innan, men det vart saaaaaa underbart! Sa vi lagade middag och hade massa att kranga och kollade film en hel kvall, jatte mysigt! Tack Uppsala!


Disk i ducshen?

lagenheten faller i bitar...

ha ha, vi har sadan otur! Oturen fran forsta veckan verkar komma tillbaka for att hemsoka oss...=( Det borjade med att stolen gick i sonder. Sen Blev det stopp i duchen och vi hade en centimeters vattenniva i hela lagenheten over heeeela golvet! aahhhr, panik! Dar stod jag och ducshade och Fia skriker:" Sluuuta ducsha!!!" och jag tanker forst, ha ha hon far val vanta pa sin tur, men icke, da vart det oversvamning! Kaos... Sen gick spisen i sonder, lagom till vi skulle ha tva gaster i laganheten samtidigt! Dessa tva blev lagade dock. MEN sen, blev det stop i vasken i koket och handfatet i badrummet ar av porslin sa inte sa smart att diska dar inte....Sa vad gor vi, jo vi sùdiskar i ducshen, ha ha....det ser sa roligt ut nar vi ligger dar pa kna som sma pigor och diskar! =) Har tar Fia tag i saken!
(dessutom sa faller det ner saker fran taket, kanns som det ska rasa in) hmmmm...??


Duktiga studenter

Vi laser alltid, allt....forutom laxorna...(detta ar hogst pa skamt, eftersom vi verkligen studerar har nere )

Tyckte det bara var sa roligt nar tjejerna satt i soffan och helt seriost satt och laste sahar bada tva. Sofia laser en bra bok medan Malin sitter och laser pa ett kakpaket...himla sott! Alskar er sotnosar!


Avskedsmiddag och Shisha

Lite trist att vannerna aker efter en vecka eller en helg, vill ju bara att de ska stanna...

Nu hade Anna och Anna varit har en vecka/helg och det var dags att packa vaskorna igen och aka tillbaka till kalla Sverige. En avskedsmiddag i kvarteret dar vi bor, utsikt over Collusseum (kan inte sluta namna att vi bor dar, he he) och jatte god mat! Efter detta stack vi till Shisha, vattenpipsbaren som var sa mysig sist. Vi avslutade med lite dans pa Coyotey.




Fest a Robson

Sa var det fest igen!

Kvallen bestod av goa drinkar, trevliga vanner och harlig musik. Robson, en kille pa skolan, ordnar lite fester har och dar och denna gang var den pa en dansk bar i narheten av termini. Jatte bra musik och vi dansade hela natten.





Goa

Sa hade vi gaster igen!

Alltid lika trevligt nar vi har gaster hos oss, och alltid har vi lika skoj! Denna afton var min Anna, Malins syster Anna, Emilios bror Danilo har plus vart vanliga gang. Vi hade forst en mysig middag med tjejerna och sen gjorde vi oss iordning, riktig tjejkvall. Vid tio kom Louise, Emilio och Danilo. Vi paborjade vara lekar och bowlen var framme. Jatte trevligt att lara kanna nytt folk. Vi var uppkladde med nyarsklanningarna och allt, weeeiii kul! Nar klockan borjade narma sig midnatt tog vi oss till narmsta taxi och akte till goa. Ett jatte haftigt disko som vi aldrig besokt, men velat flera ggr. Det ar listat som ett av de tio basta i heal italien! och bra var det! Traffade pa en spelare fran Roma inne pa stallet, nice =) Det vart alltsa en jatte ball kvall!



Forfest utan utgan

Vi hade sa trevligt att vissa somnade =)

Svensk afton hemma hos oss i vanlig ordning! Lagade pasta som vanligt. denna gang korde vi bowl, himla trevligt. En enda stor drink att dela pa, like that =) Denna kvall var aven Sanna fran Norrland med oss. Malin kom pa morgonen, fran Sverige och var jatte trott, sa hon lamnade oss vid 10 redan for att ga till sangs. Aven Emilio var nog lite for trott, ha ha.... Det slutade med att jag Fia och Sanna var ensamma pa Coyotey....vilken kvall!