Joia

Snalla fixa er ac till nasta gang, fy sjutton vad varmt det vart!!!!

Lordagens festligheter hol till pa Joia, middag hemma hos oss innan med Erika och Gustav. Senare kom Kirsten aven. Jatte trevligt med lite nytt =)
Kvallen fortsatte pa joia, dar varmen va outhardlig...ucsh och pi...=( men trevligt var det!


En oplanerad kvall med Vivi och Kirsten!

En flaska champagn och trevliga flickor

Ja, efter en tuff dag med stold av allt vi hade osv. sa traffade vi vara kompisar pa campo, for att inte sitta hemma och deppa... nu vet jag inte om vi firade varan forlust eller vad som hande. Men trevligt hade vi iaf! Flickorna fick oss pa andra tankar! =) tack


Forsta lunchen pa skolan for Ystad...he he

Gustav hur gar det med spagettin egentligen? =O

ha ha, tva sma bilden fran skollunchen bara, alltid trevligt dar upp pa terassen, och vilket vader vi fatt! 25 grader och stralande sol! weeehooo antligen!


Ystad har anlant!

Verkligen jatte trevligt med lite nytt folk =)


Sa, da vart Erika och Gustav har, roligt! Ystadkompisar till Fia, fran Bladins. Har tar vi ut dem pa en forsta kvall i Rom, lite chill med barhang och "god" appel martini, fy fasen vad den inte vart god he he....=)


11 underbara dagar med Cicciwoo & Miewoo!

Ankomsten...

Dar stod jag, ensam pa Champinos flygplats och vantade pa de tva blondinerna som precis hade landat. Oj vad nervos jag var. Hade inte sett min kara syster pa tre manader, klart jag var nervos. Hade hon forandrats, hade hon nagra nya klader osv...? Och sen kom dem!!! Weeeeiiii vad glad jag blev nar jag sag deras anleten ( ha ha, anchristine). Fick massor av kramar och pussar och ett jatte stort gratulationskort, sa sott!


Forsta dagen pa Roms gator

Vaknade upp tidigt for att ge oss ut pa stan och kopa Tomkort och fotbollsbiljetter till Roma/Milan matchen. Tjejerna var ivriga att komma ivag, och aven jag - Det var ju trots allt tre manader sedan jag lekte turist pa gatorna har! =) Vi hade en jatte mysig dag med lunch pa skolan och shopping pa Via del Corso. Besokte aven shoppinggatan i Vatikanen, mysigt mysigt med skoinkop!




En Sista svensk afton

Sa var det dags for avsked, uchs - hatar avsked, sarskilt av de man verkligen tycker om. Det skulle bli den sista svenska aftonen i var laganhet. Sa vi hade laddat upp med god mat, dricka och tilltugg. Louise och Emilio kom med maten och vi borjade leka kockar, och det lyckades vi faktiskt valdeigt bra med, jatte gott blev det! Sen lekte vi lite dricklekar och stack sedan ut till Art Cafe. Uppsala foljde dock inte med ut och dansade for de skulle ta flyget hem till Sverige tidigt pa lordag morgon =( Saknar er snuttar!




Milan/Roma!

Sen blev det fotboll for hela slanten! oj oj oj, vad roligt det ar att ga pa italiensk fotboll. Denna gang spelade Roma mot Milan, precis som forra gangen. Wilhelmsson var med i startelvan for forsta gangen, och efter hans insatser i matchen, sa tror jag han kommer vara med fran start fler ganger. Han sprang som om det brann i rumpan! =) Det blev dock 1-1, som var lite trist, men Roma gjorde forsta malet, och da var det fest! =) Efter matchen satt vi pa Campo med Stockholmskillarna och tog lite drinkar! Trevlet!




Sista dagen med Malin... =(

Trost att detta var sista dagen med var underbara van sa blev den himla bra! Du kunde ju inte haft en battre sista dag i Rom. Vadret var pa topp och vi gick upp tidigt for att ge oss ut pa stan. Shoppade lite och gick runt och mos, at glass och solade! Avslutade pa Hard Rock Cafe med uuuuuuurgod mat, aaahr da gott det vart! Sen gick vi hem och hade jatte mysigt i laganheten med gottis och kortspel.




Bloom

Som i min alskades namn. Gillar verkligen denna baren/dansstallet! Det ar sa frasht och bra folk, hur goa drinkar som helst osv. Cecilia hade sin nya top, som var inhandlad pa dagen. Ah vad jag gilar den, sa fin du var i den gumman! Vi hade lite forfest hemma hos oss tidigare pa kvallen med Asti (mumma) sen stack vi till Bloom, som blev jatte trevligt!




Vatikanen

Jag tror att vi var helt galna som stallde oss i denna kon till Vatikanmuseet. Helt sjukt vilken ko, den gick i kringelekrokar runt tre kvarter!!! Vi stallde oss for skojs skull och skulle se hur lang tid det tog, och ja vi stod i nagra timmar men kom in! Lyckades aven denna gang fa en bild inne i Sixtiska kapellet, aven om vakterna var efter en som bara den! men det var kul att fa visa tjejerna detta, som jag alskar sa mycket, Det ar sa vackert dar inne, med alla tak och vaggmalningar! Peterskyrkan var dock stangd, men nar vi kom in pa torget sa stod paven dar! Skiiit coolt, he he, vi blev verkligen ovverraskade!





  Systrar i Silver =)


Bloom (igen)

Man kan ju inte lata bli att ga dit =) Denna gang sa skulle det vara stor fest dar, men en kand DJ fran Usa, jatte duktig var han! Riktigt collt var det! Fick dock inte med nagra bilder pa honom =( Inna var vi hemma hos oss och mos lite och sen gick vi till ett mysigt cafe pa seconhand gatan!




Kattstaden

Det finns ett stalle har i Rom som heter Argentina, som vi kallar kattstaden. Alla hemlosa katter samlas dar eftersom det finns folk som tar hand om dem dar. De far mat och skots om. Det finns verkligen jatte fina katter, sa sota! Sa varje gang jag saknar mina tre dar hemma gar jag dit =)





Marknad och Lunch i solen

Har var jag Fia och syrran ute pa strapatser i soliga Rom. Vi gick pa seconhand gatan och shoppade lite, at en mysig lunch i en fin grand i Roms smagator och gick pa marknad pa Campo Dii Fiori! Var aven pa malarutstallning pa Piazza Navona, sa duktiga alla konstnarerna ar, onskat att jag vore en av dem!




En mingelkvall pa Femme!

Pa Femma haller vara svenska kompisar ofta fest pa onsdagar, denna gang pa en torsdag. Vi stack dit i vara nykopta klader =) big smile! Traffade lite nytt och lite gammalt folk, alltid trevligt med blandad kompott! Vivi var dar med nagra polare, Christian med sin kompis fran sverige och massa andra! Skulle egentligen till art cefe efter men vi kande oss trotta och akte hem!




Colosseum

Kul att fa turista lite nu nar tjejerna var har, pa nytt fodd turist skulle man kunna saga! Jag och Fia har inte besokt Colosseum an, eftersom vi vantade tills vi kunde se det med vara gaster! Och vilken upplevelse, jatte kul att se det in real life. Sa fint det var. Gick en runda runt om allt, langst upp - wow sa coolt...och all historia som ligger bakom, nar jag stod dar ros jag till nar jag tankte pa alla som bekampat sina strider dar.




GrottaPinta

Fredagskvallen spenderade vi pa grottapinta. Har aldrig varit dar forr. Robson och Remi hade fest dar och vi vart ju "tvugna" att se efter om det var kul! =) he he och det blev verkligen roligt! Efter det stack vi till La maison, och tjejerna hade jatte kul dar! Sa roligt!




Utflykt i Villa Borghese!

Har i Rom firar man inte pasken som vi gor hemma. Har har man picknick med vanner och familj i nagon mysig park och pratar och ater gott och myser pa en filt! =) Sa Well in Rom.... ! Vi tog pa oss vara shorts (for att forsoka fa farg pa vara vita ben) och packade ner goa mackor, choklad och god dricka, tog filten under armen och gav oss ivag! Vi hade jatte mysigt i parken, sa fint dar var. Hittade en liten pool langt inne i parken, dar valdigt manga lag och solade. Och sa varmt det var!!! Farg fick vi dock inte...men det var trevligt!




En sista dag i Rom...

Sa, da vart det slut....sorgligt nog, fasade for denna dag. Men vi hade otroligt mysigt nar vi gick i stan och solade, at glass och madda bara allmant bra! Vi avslutade pa Hard Rock Cafe aven denna sondagen, sa god mat sa vi var tvugna! Sen gick vi hem och pratade och spelade kort hela natten =)




Ciao mia bella sorella, tu sei mia amore =)


Godbye Uppsala!

En tar falls for vara nyfunna vanner....

Inte trodde jag nar vi forst kom till Rom att vi skulle fa tva sa bra vanner som er! Louise och Emilio, tack for denna tiden i Rom, har verkligen varit ett noje att lara kanna er! Och till sommaren sa blir det midsommarfirande, malmofest och massa skoj! Da kor vi vart race och inget annat =) Lolle, vill att du tar med dig ditt krakgrona band, tvattsvampen och champagneglaset! Emilio - tank "Hi five, pshhhh, NOT"! Ni ar urgulliga Uppsala!

145754-522

Bloom

Som i Orlando Bloom, aaaahhhrr =)

Himla trevligt stalle som vi alltid ar pa pa mandagarna. Trevligt folk, bra lokal och harlig musik. undrebart mingel och goa drinkar, kan det bli battre? nope! denna kvall var Sofia, Louise och Emilios kompis och halsade pa och vi hade ju riktigt skoj. Forfest hemma hos oss som vanligt och middag for hela slanten! Har ar lite bilder inne fran Bloom. dar Aven Stockholmarna Richard och Christian och lille rumpnissen Fredrik var, trevligt trevligt!


Kvall pa Campo, aterigen!

Ha ha, alltid campo....why!?

Fast att vi ofta ar pa Campo sa hade vi trevligt ikvall med, efter Campo stack vi till La Maison, ett harligt stalle inne i centrum. Robsonoch remi holl fest pa en bar inne pa campo och det var massa folk fran skolan. Ball med lite dans efterat!