Midsommar!

Hej och hå! Detta inlägga är dock liiiite försenat, men vad gör man när datorn krånglar? Japp, så midsommarfirandet skedde i Uppsala, utanför Uppsala egentligen. Vid havet, vid en stuga med loft och hö och allt som hörde till =) BÄSTA midsommaren någonsin, vad underbart vi hade det! Ett gäng på sju personer, där inräknat mig, åkte i förväg tidigt på dagen för att ordna mat och klippa gräs och grejer, mys pys i gräset! Antons "stuga" var verkligen det ultimata midsommarplacet! Gud, vilken underbar "stuga" ha ah för det var egentligen ett hus, ja eller fyra hus på egendomen, nice! Hade en lada, som festvåning där det fanns ljudanlägning och allt och dekorerat till och med (dock till en kräftskiva, men det funkade!). Resten av gänget kom vid 5-6 tiden tror jag och då blev det mat och dans i ladan. Senare blev det till och med ett dopp i det blå, som blev det kallaste doppet på året, kolla bilderna, inte sååå värst skönt!

Glad midsommar!

 En väldigt fullpackad bil med en Fia bakom högen, på väg mot midsommarfiranet!

Dagens förberedelser bestod av: Kubbspelande, gräsplippning, matlagning, grillning, öldrickning och sådant smått och gott! ;)






Här har vi den kända "ladan", som vi inte fick kalla den för Anton, det var ju faktiskt FESTVÅNINGEN! ha ha



 


Badet har ja, fruktansvärt kallt, men man försöker ju se lika glad ut för det, ha ha...hjälp...trodde jag skulle dö!




  Fick på de varma kläderna sen, ooo vad skönt det vart!

  Grodan boll gjorde också sitt framträde på midsommar, alltid trevligt med en "RooommLolleeee" (sakka på huvudet när ni säger detta ord)

Tack alla för en underbar midsommar!!! We'll be back!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback